Vaše ďalšie otázky k tvorbe www stránok

od

V predchadzajúcom článku Najčastejšie otázky pri tvorbe webových stránok sme sa venovali otázkam, ktoré nám klienti pokladajú pravidelne. Keďže je ich viac budeme v ich sumarizácii a odpovedaní pokračovať.

Ako to funguje s obrázkami pre webové stránky?

Pri grafickom návrhu webu uprednostňujeme vlastné fotografie klienta. Ak klient nedisponuje vlastnými fotografiami, dokážeme zabezpečiť profesionálneho fotografa. Ak nie je ani toto možné, použijeme fotografie z fotobánk.

Neviem písať texty. Viete pomôcť aj v tejto oblasti?

Spolupracujeme s copywritermi, ktorí vám vymyslia texty pre webové stránky.

Dokážete následne zviditeľniť webové stránky?

Prostredníctvom online reklamy to dokážeme takmer okamžite. Využívame Google Adwords, ktorý vás posunie na prvé miesta vo výsledkoch vyhľadávania. Existujú aj ďalšie riešenia v oblasti online marketingu, ktoré pomôžu webovým stránkam. Napr. správa sociálnych sietí ako Facebook alebo Google+, webová analitika, content marketing.

Čo doména a webhosting?

Ak ešte nemáte doménu zaregistrovanú, tak vám ju zaregistrujeme. Rovnako poradíme pri jej výbere. Webhosting ponúkame v spolupráci s najväčším poskytovateľom na Slovensku, spoločnosťou Websupport, ktorá nám poskytuje spoľahlivé služby v tejto oblasti. Našim klientom odporúčame využiť tieto služby ale nebránime sa využiť webhosting podľa vášho výberu. Ten si však musíme preveriť, či spĺňa nároky, ktoré vyžaduje bezproblémová implementácia a fungovanie webu.

Ako sú webové stránky zálohované?

Zálohy webových stránok, databáz a e-mailov sú zabezpečované našim partnerom Websupport.

Pracujete s inými platformami ako je Wordpress, Joomla, Drupal?

V niektorých projektoch používame systém Wordpress a eshop systém Opencart.

Môžete mi pomôcť s aktualizáciou webu, ktorý mi vytvorila iná firma?

Nie. My podporujeme iba webové stránky, ktoré sme navrhovali. Vďaka tejto politike dokážeme garantovať našu prácu na 100%.

Sú nejaké ďalšie služby zahrnuté pri tvorbe webových stránok?

Áno. Do tvorby webových stránok zahrňujeme aj služby založenia e-mailových účtov, založenie a základné nastavenie Google Analytics a základná SEO optimalizácia, ktorá zahŕňa zaregistrovanie webu pre hlavné vyhľadávacie systémy, nastavenie primárnych informácií (Page Title, Description and Keywords), nastavenie webhostingu, inštalácia, spustenie, otestovanie webovej stránky, naplnenie základným obsahom.

Iné firmy hovoria, že mi vytvoria webové stránky za 600 eur. Prečo by som ich nemal uprednostniť?

Firma, ktorá robí webové stránky za 600 sa nezaujíma, ako funguje vaša firma, akých máte zákazníkov. Jediným cieľom je vytvoriť nejaký web, zobrať peniaze a vybavené.

Na opačnej strane sú fungujúce weby, ktoré prinášajú zákazníkov a teda aj zisk. Takýto web musí byť vytvorený podľa unikátnych potrieb firmy a jej zákazníkov. Každý úspešný web rieši problémy návštevníkov a má zmysel prečo ho budú ľudia navštevovať a opakovane sa vracať (predstavme si napríklad rezervácia hotela, dojednanie si stretnutia s obchodným zástupcom, cenovú kalkuláciu na stavbu domu).

Každý poznáme weby typu úvod, veľký obrázok, kto sme, referencie, kontakt bez kvalitného dizajnu a jedinečného obsahu. Takéto weby sú zbytočné, pretože neprinášajú pridanú hodnotu aj keby stáli 200. Postrádajú zmysel prečo ho majú uživatelia používať.

Veríme, že sa nám podarilo zhrnúť všetko podstatné a pomocť vám pri rozhodovaní komu zveríte tvorbu webových stránok. Je to dôležitý krok k tomu, aby ste sa rozhodli správne a získali konkurenčnú výhodu.

V prípade, že sa chystáme riešiť webové stránky, neváhajte sa nám ozvať cez kontaktný formulár. Radi vám s webom pomôžeme.

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií